Rusta och matcha Göteborg

fem glada undomar tar en selfie tillsammans

 

Din väg till drömjobbet med stöd från Aventus

Vi är här för att hjälpa dig hitta ditt drömjobb genom att erbjuda professionell jobbcoaching och stöd i din karriärutveckling. Vi kombinerar vår expertis inom arbetsmarknaden med ett individanpassad arbetssätt för att säkerställa att du når dina mål och ambitioner. 

För att delta i Rusta och Matcha behöver du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du kan delta i Rusta och Matcha, beroende på din situation och behov. Om du blir godkänd för tjänsten kommer du att få tillgång till våra professionella jobbcoachtjänster och vårt omfattande stöd för att hitta rätt yrke och arbetsgivare för dig. Vi hjälper dig även att hitta rätt utbildning om du behöver öka dina kompetenser för att nå dina karriärmål.

 

Du får hjälp med:

 1. Individuell jobbcoachning
 2. Du får en personlig coach som arbetar tillsammans med dig för att identifiera dina styrkor och intressen, för att sedan matcha dem med rätt yrke och arbetsgivare. Varje individ har unika styrkor, intressen och kompetenser. Du får en personlig coach och tillsammans kommer ni att arbeta för att identifiera dessa unika egenskaper och matcha dem med rätt yrke och arbetsgivare. Genom att utveckla en djupare förståelse för dina styrkor och intressen kan vi effektivt rikta ditt jobbsökande till positioner där du kommer att trivas och göra ditt bästa.
 3. Ansökningshandlingar
 4. Dina ansökningshandlingar är ofta din första chans att göra ett intryck på en potentiell arbetsgivare. Vi hjälper dig att skapa ett effektivt och slagkraftigt CV och ansökningsbrev som visar dina styrkor och färdigheter på bästa sätt. Dessutom får du hjälp att anpassa dina ansökningshandlingar till varje jobb du söker, vilket ökar chanserna att ditt CV kommer att märkas bland konkurrenterna.
 5. Intervjuträning
 6. Intervjun är ofta det mest avgörande steget i jobbsökningsprocessen. Vi ger dig de verktyg och tekniker du behöver för att prestera på topp under jobbintervjuer. Detta kan inkludera allt från att öva på vanliga intervjufrågor till att utveckla effektiva strategier för att hantera nervositet.
 7. Nätverkande
 8. Vi hjälper dig att bygga och utöka ditt professionella nätverk, vilket är avgörande för att hitta nya möjligheter och öppna dörrar. Ett starkt professionellt nätverk kan öppna dörrar till nya jobbmöjligheter. Vi hjälper dig att bygga och utöka ditt nätverk genom att identifiera kontakter, utveckla effektiva nätverksstrategier och utnyttja olika nätverksplattformar.
 9. Studievägledning
 10. I en värld där jobbmarknaden ständigt förändras, kan rätt studier eller utbildning verkligen boosta dina karriärmöjligheter. Vi är här för att hjälpa dig att ta reda på vilka utbildningar som bäst kan ge dig ett försprång. Vi tar hänsyn till dina egna karriärmål och hur jobbsituationen ser ut just nu för att ge dig de bästa råden.
 11. Motivationsstöd
 12. Vi vet och förstår att jobbsökande kan vara en utmanande och ibland frustrerande process. Därför stöttar vi dig inte bara i det praktiska, utan också i att hålla din motivation uppe. Vi är här för att erbjuda uppmuntran, bekräfta dina framsteg och hjälpa dig att se möjligheterna framför dig, även när det känns jobbigt.

Varför välja Aventus i Göteborg för Rusta och matcha?

 • Erfarenhet och expertis - Våra jobbcoacher har mångårig erfarenhet inom yrkesvägledning och arbetsmarknad, vilket säkerställer att du får bästa möjliga stöd och råd.
 • Personligt anpassad - Vi arbetar nära dig för att anpassa våra tjänster efter dina behov, intressen och mål.
 • Resultatorienterade - Vi strävar efter att uppnå konkreta resultat och hjälpa dig att nå dina drömmar på arbetsmarknaden.
 • Kvalitet och engagemang - Vi fokuserar på att erbjuda stöd av högsta kvalitet och att kontinuerligt utvecklas och anpassa oss i enlighet med arbetsmarknadens förändringar och krav

Du kan läsa mer om Rusta och matcha på Arbetsförmedlingens hemsida

Vårt KA-nummer är 10072846

Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att rusta och matcha dig mot ditt drömjobb. Om du är intresserad av att delta i Rusta och Matcha, bör du kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen för att diskutera din situation och om du har möjlighet att få delta i programmet.

 

Frågor om Rusta och matcha?

Kontakta mig om du har frågor eller funderingar om Rusta och matcha. Fyll i formuläret, ring eller skicka ett mejl!

Emelie Olsson

Emelie Olsson

Coach
Telefon: 073-043 78 89