Rusta och matcha Kalmar

Grupp med ungdomar tittar in i kameran och ser glada ut

 

Din väg till drömjobbet med stöd från Aventus

Aventus hjälper dig att hitta ditt drömjobb genom professionell jobbcoaching och stöd i din karriärväg. Vi använder vår expertis på arbetsmarknaden och anpassar våra metoder så att de passar just dig, för att du ska nå dina mål. 

För att delta i Rusta och Matcha hos oss i Kalmar behöver du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen och det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du kan delta i Rusta och Matcha. De tittar på dina behov och din situation. Om du får klartecken för tjänsten kommer du att få tillgång till vårt omfattande stöd för att hitta rätt yrke och arbetsgivare för dig. Vi hjälper dig även att hitta rätt utbildning om du behöver öka dina kompetenser för att nå dina karriärmål.

 

Du får hjälp med:

 1. Individuell jobbcoachning
 2. Du kommer att jobba med vår coach Annicka Karlsson och tillsammans identifierar ni dina styrkor och intressen, för att sedan matcha dem med rätt yrke och arbetsgivare. Genom att utveckla en djupare förståelse för vad du är bra på och vad du är intresserad av kan ni effektivt rikta ditt jobbsökande till jobb eller utbildning där du kommer att trivas.
 3. Ansökningshandlingar
 4. Dina ansökningshandlingar är ofta din första chans att göra ett intryck på en potentiell arbetsgivare. Ni hjälps åt att skapa ett effektivt och slagkraftigt CV och bra ansökningsbrev som visar dina styrkor och färdigheter. Dessutom får du hjälp att anpassa dina ansökningshandlingar till varje jobb du söker, vilket ökar chanserna att ditt CV sticker ut och att arbetsgivaren lägger märke till just dig.
 5. Intervjuträning
 6. Intervjun är ofta det mest avgörande steget i jobbsökningsprocessen. Du får dig de verktyg och tekniker du behöver för att prestera på topp under jobbintervjun. Detta omfattar allt från att öva på vanliga intervjufrågor till att utveckla effektiva strategier för att hantera nervositet.
 7. Nätverkande
 8. Vi hjälper dig att bygga och utöka ditt professionella nätverk, vilket gör att du kan hitta nya möjligheter. Ett starkt professionellt nätverk kan öppna nya dörrar. Du får hjälp att bygga och utöka ditt nätverk genom att ringa in kontakter, utveckla effektiva nätverksstrategier och utnyttja olika nätverksplattformar.
 9. Studievägledning
 10. I en värld där jobbmarknaden ständigt förändras, kan rätt studier eller utbildning vara nyckeln till ditt framtida jobb. Du får hjälp att ta reda på vilka utbildningar som bäst kan ge dig ett försprång. Vi tar hänsyn till dina egna karriärmål och hur jobbsituationen ser ut just nu för att du ska få de bästa råden.
 11. Motivationsstöd
 12. Att söka jobb kan vara en utmanande och ibland frustrerande process. Därför får du stöttning i att hålla din motivation uppe utöver praktisk hjälp med jobbsökandet. Vi är här för att erbjuda uppmuntran, bekräfta dina framsteg och hjälpa dig att se möjligheterna framför dig, även när det känns jobbigt.

Varför välja Aventus i Kalmar för Rusta och matcha?

 • Erfarenhet och expertis - Vi har mångårig erfarenhet inom yrkesvägledning och arbetsmarknad, vilket gör att du får bästa möjliga stöd och råd.
 • Personligt anpassat stöd - Vi arbetar nära dig för att anpassa våra tjänster efter dina behov, intressen och mål.
 • Resultatorienterade - Vi strävar efter att uppnå konkreta resultat och hjälpa dig att nå dina mål på arbetsmarknaden.
 • Engagemang - Vi är beredda att lägga ner hårt arbete på att hjälpa dig vidare om du är beredd att göra detsamma.

Du kan läsa mer om Rusta och matcha på Arbetsförmedlingens hemsida

Vårt KA-nummer är 10074751

Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att rusta och matcha dig mot ditt drömjobb. Om du är intresserad av att delta i Rusta och Matcha, bör du kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen för att diskutera din situation och om du har möjlighet att få delta i programmet.

 

klocka som visar tiden fem över tolv

Öppettider

 • Måndag: 10-14
 • Tisdag: 10-14
 • Onsdag: 10-14
 • Torsdag: 10-14

Vill du komma på ett spontanbesök är du varmt välkommen de här tiderna:

 • Torsdag: 12-14

Då finns alltid någon på plats som kan ta emot dig!

Frågor om Rusta och matcha?

Kontakta mig om du har frågor eller funderingar om Rusta och matcha. Fyll i formuläret, ring eller skicka ett mejl!

Annicka Karlsson

Annicka Karlsson

Coach
Telefon: 076-525 82 28