Konsult­uthyrning

Vi hjälper dig med konsulter inom HR och ekonomi
Kvinna vid skrivbord tittar in i kameran och ler

 

Erfarna konsulter inom HR och ekonomi för en flexibel och framgångsrik lösning

Anlita en konsult genom Aventus! Vi hjälper företag och individer att bli framgångsrika med executive search och interimslösningar − nyckelpositioner främst inom HR och ekonomi. Våra interimskonsulter är vana vid uppdrag på allt ifrån enstaka timmar upp till flera år, och kan vara på plats och börja arbeta inom någon dag.

 

Interimskonsulter med rätt kompetens

Våra konsulter inom HR och ekonomi är erfarna och har arbetat inom området som chefer eller specialister på hög nivå. De kan därför snabbt sätta sig in i och förstå helheten i ett uppdrag. Våra interimskonsulter kan vara på plats och börja arbeta inom någon dag.
 

Erfarna ledare inom HR och ekonomi

Aventus konsulter har gedigen bakgrund. Med sina insikter i trender, utveckling och framgångsfaktorer kan de tillföra betydande värde i organisationen. Vid exempelvis omorganisationer och neddragningar vet vi av erfarenhet att det kan vara värdefullt att ta in extern kompetensförsörjning. För en arbetsgivare innebär det att personalfrågor och ärenden hanteras professionellt.
 

Vi tar hand om våra konsulter

Våra konsulter, executives och giggare matchas med rätt kunder och uppdrag inom sin nisch, främst inom HR och ekonomi. Vi tar hand om våra konsulter, de ska må bra och trivas på sina uppdrag.

För oss är det självklart att löpande ge våra konsulter stöttning och rätt förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb. Och för en fortsatt utveckling och framgång både hos våra kunder och för konsulten – en win-win-situation.

Det här kan du få hjälp med

  • Stöd vid arbetstoppar och tidsbegränsade projekt
  • Löpande personalärenden
  • Stöd vid genomförande av förändringsprocess
  • Översyn av rutiner inom HR och ekonomi
  • HR-processer
  • Stöd i företagets finans- och budgetarbete

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Anders Ellbjär

Anders Ellbjär

VD
Telefon: 070-444 08 56

 

Aventus är ett auktoriserat rekryterings- och omställningsföretag

Vi arbetar professionellt med search, rekrytering, interim, outplacement och omställning/coachning. Auktorisation är en kvalitetsstämpel och innebär att vi som företag lever upp till de höga krav som ställs. Det är en trygghet för både kunder, kandidater och medarbetare att vi följer de lagar och regler som är rådande och betalar skatter och avgifter. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt. Dessutom kan du känna dig trygg i att vi har koll på GDPR.

Auktorisationen ges av Kompetensföretagen, en arbetsgivare- och brascnhorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Läs gärna med om vilka krav som ställs på ett auktoriserat rekryterings- och omställningsföretag på kompetensforetagen.se