Rekrytering

En man och en kvinna skakar hand och ler in i kameran

 

Aventus – för rekrytering av chefer och specialister främst inom HR och ekonomi

Aventus rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt på en arbetsmarknad i förändring, chefer och specialister främst inom HR och ekonomi. Vi har funnits sedan 1986 och hjälper varje år 2000 personer vidare i karriären. Vi vet hur och var vi hittar de mest kompetenta kandidaterna. Vår styrka ligger i hur vi gör det och vilka vi är.

 

Rekrytering med engagemang

Det som gör vår rekryteringsprocess framgångsrik är att vi är genuint engagerade i och intresserade av både våra kunders verksamhet och våra kandidaters karriärutveckling. Med modern teknik och aktiv närvaro rekryterar Aventus rätt person, med rätt kompetens till rätt plats.
 

Executive search

Vi hjälper företag och individer att bli framgångsrika med executive search och interimslösningar − rekrytering till nyckelpositioner främst inom HR och ekonomi, som till exempel ekonomichef/CFO. Genom att söka och attrahera personer som inte aktivt själva söker nytt jobb når vi fler kandidater med rätt profil och kompetens som passar er verksamhet och ledningsgrupp. Våra rekryteringskonsulter har själva lång och bred erfarenhet som ledare. Vi förstår kundens utmaningar, eftersom vi själva har suttit på den stolen.
 

Lyckad rekrytering

Vi är länken mellan kandidater och uppdragsgivare, och för oss är båda lika viktiga. En lyckad rekrytering handlar om engagemang, framgång och genuint intresse för människan. Med vår arbetsmetod möjliggör vi respekt och förståelse för företaget, organisationen samt kandidaten för den bästa matchningen.
 

Hel- eller delrekrytering

Våra kunder kan välja vilken eller vilka delar i en rekryteringsprocess de vill få hjälp med. Det kan vara att ta fram en kravprofil eller en annonsstrategi. Det kan handla om executive search eller specialist search. Eller så rör det sig om att genomföra ett första urval och påföljande djupintervjuer. Ibland händer det dessutom att du som chef vet vem som skulle passa för rollen som erbjuds, men inte kan ta den kontakten själv. Vissa rekryteringar är kostnadsfria.
 

Långsiktigt och hållbart

Aventus erbjuder rekrytering av chefer och specialister främst inom HR och ekonomi. Det är här vi har vår expertis. Aventus hjälper till med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Du kan känna dig trygg i att anlita oss − vi har lång erfarenhet och gediget track record när det gäller Executive search.

7 goda skäl att välja Aventus vid rekrytering

  • Vi hjälper företag och individer att bli framgångsrika
  • Vi hittar och attraherar nyckelpersoner som passar er verksamhet och ledningsgrupp
  • Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt
  • Vi garanterar en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess
  • Vi gör alltid en trygg och träffsäker rekrytering
  • Vi kan executive search
  • Vissa rekryteringar är kostnadsfria

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Anders Ellbjär

Anders Ellbjär

VD
Telefon: 070-444 08 56