Kostnadsfritt rekryterings­stöd

kvinna i svetshjälm från bredda bilden

 

Gratis matchning för arbetsgivare

Vi är stolta över att varje år hjälpa över tusen personer att hitta nya jobb genom våra outplacement- och omställningstjänster. Genom detta arbete har vi en stor kandidatbank där du som arbetsgivare kan hitta kandidater när du behöver anställa. Det bästa av allt är att detta kan vi erbjuda kostnadsfritt.

 

Alla personer, där en tidigare arbetsgivare eller en kollektivavtalsfond finansierar vårt arbete, ingår i vår kandidatbank och därmed kan vi erbjuda den här tjänsten helt kostnadsfritt för dig som ny arbetsgivare. Du får hjälp att hitta kandidater och de får hjälp att hitta dig som arbetsgivare. En riktig vinn-vinn-situation.

Vi har kandidater inom de flesta branscher, men framförallt är vi starka när det gäller kollektivarbetare. 

Exempel på branscher vi arbetar med inkluderar till exempel:

 • Industri och tillverkning
 • Bygg och anläggning
 • Handel och service
 • Hotell och restaurang
 • Transport och logistik
 • Fastighetsförvaltning

 

Fördelar med att anlita oss

 

Vi förstår att rekryteringsprocessen ofta kan vara både besvärlig och kostsam, och att den kan dra ut på tiden. Vår tjänst är utformad för att underlätta detta.

 1. Tidsbesparing
 2. Våra kandidater är oftast redo att börja arbeta omedelbart. Detta snabbar upp processen betydligt och innebär att ni kan fylla lediga positioner snabbare. Detta minimerar risken för onödiga avbrott i verksamheten och och frigör tid för er att fokusera på kärnverksamheten.
 3. Kostnadsbesparing
 4. Vår kostnadsfria rekryteringstjänst är precis det - helt kostnadsfri. Detta innebär att ni kan hitta kvalificerade kandidater utan att behöva investera i traditionella, ofta dyra, rekryteringsmetoder. Ni kan lägga era resurser på att utveckla ert företag snarare än att leta efter ny personal.
 5. Erfarenhet och expertis
 6. Med många års erfarenhet av att arbeta med kandidater från en mängd olika branscher, har vi den kunskap som krävs för att hitta rätt person för er organisation. Vi förstår att varje företag har unika krav och behov och vi har resurserna och insikterna för att hjälpa er att hitta den perfekta matchningen.
 7. Personlig matchning
 8. Vi tar ett individanpassat tillvägagångssätt när det gäller matchning. Efter att vi har förstått era specifika behov, matchar vi er förfrågan mot vår omfattande databas med aktuella kandidater. Vi tar hänsyn till varje kandidats färdigheter, erfarenheter och personliga egenskaper för att hitta den bästa matchningen för er organisation. Vi tror att framgång ligger i detaljerna, och därför lägger vi stor vikt vid att förstå både er organisation och de kandidater vi förmedlar kontakt med.

Så här går matchningsprocessen till

 1. Kontakta oss och lämna din kravprofil eller jobbannons. Berätta om de specifika kompetenser, erfarenheter och kvalifikationer du söker hos en kandidat.
 2. Vi matchar er förfrågan mot vår omfattande databas med aktuella kandidater, vilket innebär att vi jämför era krav med kandidaternas färdigheter, erfarenheter och personligheter.
 3. Vi återkommer med svar inom kort tid. Om en eller flera kandidater passar era behov skickar vi över deras CV eller bokar intervju enligt överenskommelse med er, för att underlätta rekryteringsprocessen.

 

Låter det för bra för att vara sant?

 

Låter det för bra för att vara sant?

Det är det faktiskt inte. Om vi inte kan hjälpa er med att hitta någon kandidat är det bara att gå vidare utan några förpliktelser. Vårt kostnadsfria rekryteringsstöd är precis som det heter. Det är kostnadsfritt.

Om ni inte hittar rätt person bland våra deltagare via vårt kostnadsfria rekryteringsstöd, står vi redo att erbjuda ytterligare hjälp med rekryteringstjänster anpassade efter era behov. 

Fyll i formuläret för att berätta om era behov. Du kan också kontakta någon av oss direkt för att diskutera hur vi bäst kan stödja er i rekryteringsprocessen."

 

Kontakta mig angående kostnadsfri rekrytering

Fyll i formuläret för att berätta om era behov. Du kan också kontakta mig direkt för att diskutera hur vi bäst kan stödja er i rekryteringsprocessen

Lena Wernholm

Lena Wernholm

Leveranschef
Telefon: 070-571 98 16